lördag 27 december 2008

Shopping på Väla

Idag så har jag och Diana varit och shoppat på rean. Jag skulle som sagt hitta ett par jeans men det gick inte så bra med det.. Istället så handlade jag ett par skor(mycket fina), två linnen, en tröja, en sjal och pappers näsdukar och alvedon. Så det blev en del handlat men inte jätte mycket, men något det var mycket av är folk. Där var sjukt mycket folk på väla, vi hade först svårt med att hitta parkering och sen väl inne på väla så var det inte mycket bättre.

Nu sitter jag och väntar på att Markus han ska komma och mysa med mig. Förlåt älsklig för att jag har smittat dig med min förkylning. Vi är väldigt förkylda båda två så det blir en lugn kväll ikväll. Men en sak ska vi göra (du vet vad jag menar älskling;)) och det är att titta på körslaget =P Sen kommer vi väl att somna så romantiska som vi är. Men trots allt så tycker jag om honom så himla mycket.

How wonderful life is while you´re in the world/N


fredag 26 december 2008

Julhelgen

Jag såg att jag inte hade skrivit på ett par dagar så jag tänkte att jag får väl skriva lite fast att jag egentligen inte orkar. Julhelgen har varit bra, lugn och skön. Julafton så var vi här hemma och tog det lugnt, sov hos älsklingen vilket var helt underbart. Fick en jävla förkylning bara men det är sånt man får ibland. Juldagen så var jag hemma hos Markus hela dagen sen var jag och Diana runt i halva hässleholm på kvällen. Idag så har jag varit hemma hos min underbara söta mamma och hennes sambo coola ola och firat jul. Det var mycket trevligt. Imorgon så ska jag och Diana till väla och shoppa, se fall man kan hitta något på rean. Skulle vilja ha två par jeans, men jag får se vad jag hittar.

Sov gott och trevlig fortsättning/N

tisdag 23 december 2008

<3

Du är så jävla UNDERBAR!! Det var inte meningen att bli så arg, men hoppas att du förstår mig med. Allt jag vill är ju att träffa dig.

måndag 22 december 2008

Confused

Är ett sms för mycket begärt?

lördag 20 december 2008

Julgranen

Igår så var jag först i skolan och grejade lite, men det gick inte så bra =/ Men jag får försöka att överleva nästa termin utan Eva, vet dock inte hur jag ska gå. Men vi får ju träffas när du ska rita till mig XD Du är en ängel som alltid ställer upp, tack så mycket! Sen när jag var klar skolan så åkte jag direkt till Markus för att åka och bada/simma med Simon. När vi kom hem på kvällen så var det dags att klä granen, det var jätte mysigt. Det var länge sedan jag var med och kläde en julgran sist. Jag får inte lov att ha en här hemma för pappa=( Men nu har jag hittat ett ställe där de har julgran som jag kan få ta del av. Efter det så fikade vi och sen gick jag och markus och tittade på film och mycket mys blev det med, innan vi somnade. Jag bara älskar att somna bredvid dig! Idag så har vi inte gjort så mycket. Markus mamma fyller år så vi firade henne lite med tårta. Träffade Diana en sväng ikväll och snackade skit, alltid lika kul att träffa henne.

Nu ska jag titta på Lova actually/N

onsdag 17 december 2008

Skåne runt

Idag så har jag åkt Skåne runt i en lastbil, men vad gör man inte för att få träffa älsklingen. Det var trevligt att få sitta och prata med honom och få träffa honom en hel dag. Det dumma är att jag kan inte pussa han när jag vill, men det får jag ju inte heller när jag inte träffar han. Jag är dock glad att han har ett jobb där jag kan följa med och träffa han. Idag så körde vi nästan hela skåne runt men det gick rätt så fort. Sen när vi kom hem så lagade vi mat direkt sen efter att vi ätit, diskat och gjort allt annat man måste göra så fick jag äntligen chans att bara få ligga och mysa och pussas lite med han. Men det blev inte så lång stund för att jag skulle på träning ikväll. Träningen gick sådär, jag var trött och inte alls sugen på att träna. Ibland har man bara såna dagar. Nu ska jag sova och sen i morgon bär det av till helsingör med Eva.

Sov gott/N

måndag 15 december 2008

Nu är jag sådär kär igen!

Det bästa som finns är att somna/ligga i din famn!! (kommer att sakna det i natt)

Nova Lund/Center syd

I går så gjorde inte jag och Markus så mycket, utan vi låg nästan bara hemma hela dagen och tog det lugnt. Vi var en sväng på stan och kollade ronder lite och sen åkte vi och tvättade bilen. Det var helt underbart att bara ligga och vara när han hela tiden att bara få ligga i hans famn och njuta av läget. Du är så jävla underbar! Idag så var jag först på biblioteket och träffade Sabine och skrev en debattartikel som vi ska ha i ett arbete till skolan. Jag tyckte att det gick bra och snabbt och det var trevligt att sitta och snacka lite med henne. Efter det så gick jag hem till en väldigt irriterad Markus, han hade haft en lite jobbig morgon + att han har en visdoms tand som håller på att växa ut så han har ont hela tiden med. Så jag förstår hans irritation. Efter många om och men så kom vi i väg mot Nova Lund, när vi kom dit så gick vi en snabb runda. Ingen av oss handlade något men det var mysigt att bara göra något tillsammans med Markus. Efter vi hade varit på Nova Lund så åkte vi till Center syd och där gjorde jag av med betydligt mer pengar, fast inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Men det var en trevlig och underbar dag!

Nu är jag så där kär igen som jag aldrig varit för!/N

lördag 13 december 2008

en slappe dag

Idag så var jag och jobbade fram till tre, det gick bra och var rätt lugnt men hade ändå att göra hela tiden. Efter det så gick jag hem till Markus och duschade och sen sov vi en stund. Nu ikväll så har vi inte gjort så mycket, tittat på livvakterna en mycket bra film. Nu så diskuterar Markus och hans familj om lampor, att en karl aldrig kan bli nöjd=) Ikväll så ska vi bara ta det lugnt och inte göra något alls. Annars vet jag inte så mycket vad som händer i helgen. Blir väl rätt lugnt imorgon med, får se lite hur dagen blir. Annars så händer det inte så mycket för min del, har förtillfället jullov. Vilket är jätte skönt att få ha nu en månad. Det ända jag ska göra med skolan nu är att skriva ett arbete på 4-5 sidor. Jag tänkte att jag skulle sätta mig med det i veckan så jag blir av med det och får en lugn och skön jul. Ska bli skönt att få ha en jul där man inte har så mycket att göra utan kan koppla av och ta det lugnt och njuta ut av att det är jul. Vi får hoppas att det blir en vit och kall jul i år, så att man verkligen får känna att det är jul.

Ha en trevlig kväll/N

fredag 12 december 2008

Jobb dag 1

Idag så har jag varit och jobbat på pölsemanen tillsammans med Diana. För tillfället är jag hemma hos Markus medan han är på sjukhuset, han hade jätte ont i örat så han skulle åka och kolla det. Men det är trevligt att vara här hemma med hans mamma för hon är jätte snäll och tar bra hand om mig, fast jag inte är så social av mig idag. Ikväll så ska jag, markus, pappa, pappas flickvän och farfar på julbord. det ska bli trevligt och förhoppningsvis gott. Annars blir det en lugn kväll då både jag och markus ska upp och jobba i morgon. Det tråkiga är att jag börjar att jobba när markus slutar men förhoppningvis så får jag träffa han en stund på kvällen. Vi far se hur kv'llen blir. Nu måste jag gå och göra mig klar.

Ha en underbar kväll

torsdag 11 december 2008

Trött dag

Idag så var jag i skolan i morse och vi hade själv studier. Vi fick tre "brev" som skulle guida oss genom hur vi skulle göra, så det blev som en lärarled lektion. Det handlade mycket om demokrati och lek. Slutuppgiften efter mycket diskussioner blev att skriva en insändare som handlade om demokrati och lek. Sen efter det så hade jag och Sabine handledning och en uppgift som vi ska ha gjord till 11 januari. Vi ska skriva om den läkande leken, leksaker och demokrati och lek. Det ska bli kul och skriva för det år områden där jag tycker så mycket. Men det brukar jag tycka fram tills det att man ska börja att skriva, sen får jag skrivkramp och vet inte hur jag ska börja. Men det brukar gå bra så vi får hoppas att det gör det denna gången med. Efter skolan idag så gick jag till kvantum och hoppade in i en lastbil och fick lite kvalitetstid med Markus. Det var helt underbart att får träffa honom några timmar. Sen när vi kom hem så lagade vi mat och åt, sen skulle vi ligga och mysa i sängen men vi somnade och sov i tre timmar. Båda var helt slut idag så det var skönt men inte bra, för nu kommer jag att ha svårt att sova ikväll. Men då får jag lite tid med min bok som jag fastnat hårt i. Det är Stieg Larssons bok som heter Flickan som leker med elden. Den är sjukt bra, man vill bara ligga och läsa hela tiden. Så det ska jag göra nu, gå och lägga mig och läsa min bok.

Sov gott alla! /N

onsdag 10 december 2008

Jobbig vecka

Denna veckan kommer att bil rätt jobbig, har mycket att göra. Mycket är kanske fel ord att säga, men det är mer än vad jag brukar ha att göra. Denna terminen i skolan har man blivit helt förslappad, vi är knappt i skolan och har inte mycket att göra. Det är väldigt tråkigt att ha de så när man verkligen vill ha saker att göra och att lära sig så mycket man kan under sin utbildning. Jag läser till fritidspedagog och har bara ett år kvar nu men denna terminen har varit botten. Annars tycker jag överlag att utbildningen har varit bra. Man har lärt sig mycket och fått mycket tips som man kan använda sig av ute i skolorna sen. Denna veckan som är nu så hade jag och Eva bakdag i måndags, det var full upp med att baka kanelbullar, pepparkakor och knäck. Fast knäcken han vi inte med i måndags så de fick vi ta efter skolan i tisdag. Sen idag har jag bara varit hemma och skrivit arbete hela dagen fram till nu för nu kom älsklingen till mig. Ska iväg och träna om en timme med. Ska bli jätte kul att träna fotboll ikväll. Sen i morgon så ska jag till skolan hela dagen och förhoppningsivis träffa Markus på kvällen. Sen på fredag och lördag så ska jag stå i pölsemanen tillsammans med Diana!

Nu ska jag umgås lite med Markus!
Ha de underbart alla/N

Från idag och framåt

Jag ville starta en ny blogg för när jag läste igenom den gamla så stod där så mycket som inte är en del av mitt liv längre. Så jag ville starta en ny blogg om hur livet är nu. Jag vill inte glömma det som hänt ville heller inte bli påmind om det heller. Kändes bara rätt att skaffa en ny blogg och skriva om hur mitt liv är från idag och framåt.