söndag 22 februari 2009

Underbar helg

Denna helgen har varit helt underbar. Har varit lugn och skön men det har ändå hänt en hel del. I lördags morgon så var jag och delade ut bullar i buschen tillsammans med Diana och Solis. För att komma ut dit så kör man ut i skogen så kommer man till en järnväg och sen kör man lite till, men tänk på att inte köra så lång för då kommer du att hamna ute hos min mamma. För hon bor långt ute på landet =) Det gick bra och fort, tack Diiee för att du kan alla vägar så att vi inte kör vilse över allt. Sen när vi var klar med det så fortsatte bullutdelningen en stund till, skulle igenom halva stan och väcka folk. Det är alltid lika roligt att väcka folk 7.00 på morgonen(tänk på att detta sker en lördag). Sen när jag kom hem så var det bara att köra hem och krypa ner i min kalla säng, hade ju en som var och jobbade så han kunde inte värma sängen till han. Efter allt mitt lidande den morgonen så tycker jag att jag borde få ta del av lönen den dagen, eller hur Mr Trucker?

Efter många om och men och mycket vändande och vridande, så lyckades jag äntligen att somna i min kalla säng. Sen när jag vaknade igen så pratade jag och Älsklingen om vad vi skulle göra på kvällen och kom fram till att vi skulle äta lite och sen ta med Bosse på bowling(synd du inte kunde följa med...) Under den mycket långa tiden så vi satt och åt pizza eller sallad vad man nu valde att äta, så pratades det 98%av tiden om bilar. Det är okej att lyssna på ett tag men inte så mycket, dock har det varit skön övriga tiden eftersom jag inte behövt höra mer denna helgen. Sen själva bowlingen tänker jag inte skriva mer om, mer än att det var mycket trevligt.

När vi bowlat klart och ser att det är snö ute så vet jag 2pojkar som blev överlyckliga... Så det var bara att vara med om en nära döden upplevelse (men det kan jag ta, är bra att veta att man lever ibland), vi var ute och sladade med Bosses fin40. Finns inte mycket mer att säga om det än att jag är glad att jag kom hem levande ;)

Idag har jag och Macke inte gjort så mycket mest legat hemma och tagit det lugnt. Det är dock skönt efter min nära dödenupplevelse igår, så hjärtat mitt behövde lugna sig lite, du kan få mitt hjärta att slå fort men det är på ett underbart sätt.

Hoppas att alla andra också haft en fantastisk helg/N

fredag 20 februari 2009

Bullar en lördag..

Idag så har jag varit och jobbat, helt okej idag faktiskt. Vi var i badhuset och simmade och lekte lite, var helt okej faktiskt. Lugnt och skönt, var inte så mycket folk fast att det var lov, kanske för att det är så fint väder ute så att alla är och åker pulka, alla utom Stoffe som surar över att det är snö och blöt och kallt ute. Men jag och förhoppningsvis många andra tycker att det är underbart med snö.

Ikväll så har jag och Markus varit hemma hos mormor och ätit och träffat mamma och Ola. Mycket trevligt får jag säga. Mitt när vi var där så fick jag ett medelande av min morbror och hans underbara fru att kladdkakan var klar om en halv timme, så det var bara att ta och köra dit och äta ännu mer, mycket mycket gott kan jag lova =) Annars har det inte hänt så mycket idag, varit en lugn och skön dag.

Imorgon så ska jag dela ut bullar igen 5.00 ska man vara i Vankiva. Nu är det sista helgen så det är bara att göra det och se glad ut, efter denna helgen så ska man få sova på lördagar. Dock kommer jag att sakna älsklingen bredvid mig, han ska ju upp och jobba fast det är lördag.

God natt alla och ha en underbar helg/N

onsdag 18 februari 2009

5 månader

Tänka sig vad tiden går fort, jag och Markus har redan varit tillsammans i 5 månader. Tiden har gått jätte fort och jag är mer kär än någonsin =) Det känns jätte bra att veta att det är den underbara människa som jag har träffat. Det BÄSTA av allt är att igår när vi varit tillsammans i 5 månader så klarade Macke uppkörningen till lastbil med släpp=D Mycket stolt flickvän är jag då! Tyvärr glömde jag att visa det, men hoppas att han förtsår det ändå. Har försökt att visa det idag istället.

Jag ÄLSKAR dig jätte mycket!/N

fredag 13 februari 2009

pojkar och deras bilar

Jag undrar vad det är med pojkar och deras bilar, vad är det som är så himla kul med bilar? Att bara ligga en hel kväll och bara köra runder och sladdar, jag kan förstå att det kan var kul att göra ibland men inte allt för ofta.. Men det är väl bara att lära sig att pojkar och deras bilar har ett speciellt band. Får väl försöka att lära mig att se det när jag är tillsammans med en av de värsta biltöntarna i staden, men jag tar det för jag älskar han så himla mycket. Varför jag kom in på detta var att ikväll så har jag träffat Macke och Bosse och 80-90% av kvällen har bestått av snack om något slags fordon, bil, skoter mm. Men en kväll är rätt lugnt och jag vet hur mycket det betydder för Macke (Bosse?) att få prata av sig lite, så det är bara att sitta med och se glad ut. Det har varit en trevlig kväll, men två helt underbara killar.

I veckan har det inte hänt så mycket, börjat träna ut. MYCKET kallt kan jag meddela, men precis lika roligt. Var i skolan igår och hade bad där vi höll på med livräddning. Det var jätte roligt. Länge sedan jag simmade med en klass och gjorde lite avancerade saker, men det är precis lika kul som det var när jag var mindre.

Imorgon så ska jag och några andra från laget dela ut bullar, ska vara i Tyringe och hämta dem, 04.40 JÄTTE tidigt. Men det tar förhoppningsvis inte så lång tid. Sen ska jag hem och sova, kanske ska hem till Macke och sova. Sen kvällen har han bestämt och planerat så jag vet inte alld vad som händer. Ska bli jätte kul att hitta på något med han.

Nu ska jag sova så det blir några bullar imorgon/N

måndag 9 februari 2009

Vill gå mer i skolan

Jag är så himla trött på att bara gå hemma och inte göra så mycket. Jag vill vara mer i skolan ön vad jag är. Jag tycker att det är skit tråkigt att bara gå hemma hela dagarna och inte göra så mycket. Dagarna går långsamt och det händer inte så mycket, jag bara längtar till jag får mer att göra. Det värsta är att när jag kommer att vara i skolan mer så kommer jag nog att gnälla över att vi är i skolan för mycket, men jag är nästan hellre det så än att bara gå hemma och inte ha något att göra. Hoppas att det blir bättre när jag börjar på bilden att jag är i skolan lite mer. Jag tycker att kursen jag läser är bra men skulle vilja ha lite mer lärarleda lektioner. Jag ska läsa 100% på högskolan men enda så är jag aldrig inne i skolan, tycker att det är rätt dåligt.

Idag har jag varit jätte duktig och städat HELA mitt STORA rum. Jätte duktigt har jag varit, synd bara att det tar så himla lång tid att städa det. Jag har ju bara pratat med Eva i telefon i över en timme och tittat på TV, annars har jag varit duktig och städat övrig tid. Nu sitter jag och funderar över om jag ska ut och gå en runda eller om jag ska sätta mig i soffan med min bok. För ringa älsklingen och höra med han om han vill med ut och gå en runda annars blir det nog soffan med boken.

Just idag och nu skulle jag vilja ha en xbox eller playstation som jag kunde underhållit mig med men men.. Sparar pengar till något annat som jag kommer att ha bättre nytta av, får se vad det kommer att bli.

Jag saknar att vara i skolan/N

måndag 2 februari 2009

Love hurts

Jag har varit med om den milda smärtan när det gäller kärlek. Jag vet om att det kommer från den stund jag träffar han, ändå så känns det likadant varje gång. Varje gång han åker ifrån mig så känns det lika jobbigt, speciellt när det är på kvällen och jag vill inget hellre än att ligga kvar i hans armar och känna den tryggheten som jag gör när han ligger bredvid mig. Men jag vet ju också att för tillfället så kan jag inte få det dagligen, men jag hoppas att jag får det någon gång i framtiden. Men vi ska inte rusa fram utan ta det lugnt och se vad som händer, känna oss fram och se så att allt fungerar och så att vi vet att vi kommer att kunna leva ihop. Som det känns nu så vet jag att det kommer att fungera mellan oss.

Just nu så känns livet helt underbart, det mesta går min väg. Skolan känns mycket bra, är väldigt roligt att ha så mycket idrott och känna att jag får ut mycket av kursen. Dock skulle jag vilja vara mer i skolan känns dåligt att jag läser 100% och är bara inne i skolan 1-3 dagar i veckan. Är så jä-la tråkigt att bara gå hemma och inte göra så mycket. Ibland längtar jag till att börja jobba och känna att jag får ut en del av varje dag jag är på jobbet.

Love hurts but i like it/N